Sunday, July 15, 2018

2:19:00 AM

Produk Minda Paling Berkesan Dari Al-Fateh


Anda mencari produk minda paling berkesan untuk anak anda?. Buntu memikirkan makanan tambahan yang sesuai di makan oleh kanak-kanak dan orang dewasa tanpa ada apa-apa bahan terlarang yang dicampur sekali? Almaklumlah, sekarang ini macam-macam berita mengenai produk makanan tambahan yang mempunyai racun terpampang di dada-dada akhbar dan media masa. Jadi niat untuk mengamalkan makanan tambahan pun lama-kelamaan mula terkubur kerana kerisauan melanda di tahap ‘dewa’.
Jangan risau, terkini! Produk terbaru yang di sajikan dengan bahan-bahan makanan sunnah Nabi S.A.W seperti buah delima, kurma, buah tin, buah zaitun, kismis, luban, dan banyak lagi bahan-bahan berkhasiat, ada di dalam satu botol Al-Fateh Gummi Jenius.

Apa Itu Al-Fateh  Gummi Junior

Kakak – kakak dan abang – abang yang tidak tahu apa itu Al-Fateh Gummi Junior. l-Fateh Gummi Junior merupakan makanan tambahan yang mampu memberikan:

• Tenaga
• Memperkuat daya ingatan (IQ)
• Menghindarkan stress
• Merawat masalah sakit kepala
Kenapa perlu memilih Al-Fateh sebagai pendamping hidup anda? Kerana… Makanan tambahan Al-Fateh merupakan makanan yang berasaskan:

• Makanan sunnah
• Dijamin HALAL 100%
• Bersih dari campuran bahan ‘BERACUN’

Oleh itu, anda semua perlu mendapatkan Al-Fateh di mana-mana ejen jualan #PahlawanAl-Fateh dan di kedai-kedai terpilih! Makan sebiji pasti nak lagi. Takut nanti abam-abam dan hakak-hakak ‘ketagih’ dengan kelazatan Al-Fateh. TAPI AWAS! AKAN ADA KESANNYA JIKA ANDA AMBIL AL-FATEH LEBIH DARIPADA YANG DISARANKAN. KESANNYA ADALAH, DUIT ANDA AKAN KELUAR LEBIH UNTUK BELI LAGI SEBOTOL AL-FATEH. 

Saya memang rekemen anda mencuba produk minda terbaik dari Al-Fateh ini.

0 comments:

Post a Comment