Tuesday, December 12, 2017

Baju Raya Kanak-Kanak 2018. Jenama SCOOMO Anda Perlu Beri Perhatian.Hari Raya Aidifitri 2018 dijangka pada jatuh pada 15 Jun 2018 pada hari Jumaat. Jika anda sudah berkeluarga dan mempunyai anak. Saat-saat shopping pakaian raya untuk anak anda adalah amat seronok sekali. Betul tak? lelagi kalau dapat beli pakaian kene dengan saiz dan design yang cantik. Gerenti anda tidak sabar bila menjelang 1 Syawal.

Ok... tapi nak cari pakaian Raya untuk anak anda samaada baju raya kanak-kanak lelaki atau kanak-kanak perempuan bukanlah mudah seperti yang kita sangka. Kebanyakkan design biasa-biasa sahaja dan kualiti kain tidak mencapai tahap piawaian anda. Tambahan pula Si Ibu memang cerewet bab-bab design dan kualiti kain. Memang tiada kompromi... betul tak ibu-ibu di luar sana?

Disebabkan ini. Muncul idea 4 wanita yang bergelar Ibu dan berganding tenaga mengeluarkan jenama mereka sendiri yang diberi nama SCOOMO.

Mereka akan mengeluarkan baju raya kanak-kanak lelaki dan baju raya kanak-kanak perempuan. Mereka akan menawarkan kualiti kain dan presentation produk mereka sehingga anda akan rasa WOW. Saya sudah rasa prototype pakaian mereka dan idea mereka untuk meletakkan pakaian ini di dalam kotak yang special.. kiranya packaging diorg memang awesome.... saya masih tidak boleh tunjukkan di blog ini... anda kene tunggulah dalam bulan Mac atau April 2018 mereka akan launch.

Dari segi harga? Mereka kata... harga mampu milik pasti akan ditawarkan dengan kualiti yang mereka berikan memang luar biasa. Kiranya tak padan juga dengan harganya.. patutnya harga lagi tinggi.

Apa yang anda patut lakukan sekarang?

Just Like Fanpage dan IG mereka dan tunggu pengumuman mereka.

Facebook : SCOOMO
Instagram : SCOOMONo comments:

Post a Comment